Ediatrics este un eveniment educațional ce oferă o oportunitate unică viitorilor părinți de a descoperi cele mai noi și utile informații despre sarcină și nu numai. Evenimentul se va desfășura online, pe platforma Zoom (link-ul va fi transmis cu 1 zi înainte), pe 9 iunie 2022 de la ora 16:00 până la ora 18:00, și își propune să răspundă, cu ajutorul specialiștilor, celor mai dificile întrebări și nelămuriri pe care le au părinții.
-
Inscrie-te completand formularul de mai jos si te tinem la curent cu detaliile evenimentului si, mai ales, poti castiga unul dintre cele 16 premii puse la bataie in timpul desfasurarii Ediatrics de catre STEMSure™, Bayer, Elcokids, Elevit România, Bepanthen, Sanosan, Chicco și Thalia.
Timp de 2 ore, de la 16:00 la 18:00, vom trata subiecte relevante pentru noi toți, online pe platforma Zoom (link-ul va fi transmis cu 1 zi înainte) iar coordonatorul cursului de puericultură va oferi viitorilor tătici diploma care le va permite să stea 10 zile acasă, în concediu paternal.
Am ales pentru această ediție specialiști din zone diferite:
PUERICULTURĂ | GINECOLOGIE | PSIHOLOGIE | NEONATOLOGIE | NUTRIȚIE | CELULE STEM | KINETOTERAPIE
Urmărește-i pe 9 iunie, de la ora 16:00!
Creatorul platformei Doctor MiT și al programului Ediatrics, co-fondatorul primei companii vestice de celule stem din România – Stem Sure, redactor medical al Revistei Știință&Tehnică, co-autor de articole științifice și coordonator al primului studiu clinic din România prin care autismul este tratat cu ajutorul celulelor stem recoltate la naștere, clarifica următoarele subiecte:
Ce boli tratează celulele stem / Cum funcționează tratamentele cu celule stem / Care e diferența între transplantul de măduvă și cel de celule stem recoltate la naștere / Cât costă transplantul / Unde se pot face transplanturile / Cât de comun va deveni autismul / Ce șansă de reușită are tratamentul cu celule stem în autism / Cum se face, cât durează, cât costă și cine se califică / Cum alegi o bancă de celule stem / Noile tratamente
Coordonator al cursului de puericultură a Ediatrics, moașă licențiată și asistent coordonator în cadrul Spitalului “Profesor Doctor Panait Sârbu”, vicepreședinte al Ordinului Moașelor din România, master în managementul sănătății. În cadrul cursului de puericultură, ce reprezintă baza Ediatrics, predă subiectele:
Travaliul / Nașterea / Tehnici obișnuite de calmare a nou-născuților / Îngrijirea nou-născutului / Eliberează diplomă de concediu parental /
Șefa Secției de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Sanador și contribuitor important al platformei media medicale Doctor MiT clarifică următoarele teme:
Când devine nașterea naturală o cezariană / Cafeaua în sarcină / Pot călători? / Pot păstra alături animalele de companie? / Câte kilograme mă pot îngrașă? / Mă pot vaccina anti COVID-19 în sarcina? /
Titular al cursurilor de neonatologie în cadrul stagiului de obstetrică-ginecologie și neonatologie – studenți an VI, UMF Carol Davila, șefa Clinicii de Neonatologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Elias, ne răspunde următoarelor întrebări:
Când are loc întâlnirea cu neonatologul?/ Cât de importantă e secția ATI în alegerea maternității? / ”Minutul de aur” și “ora magică”: cât de utile sunt în realitate? / “Nota” de la naștere: ce spune ea despre viitorul copilului? / Analize și vaccinuri în primele 28 de zile / “Clamparea tardivă” și recoltarea de celule stem: cum se împacă?
Nutriționist din cadrul Clinicii Kilostop, master în psihonutriție la Academia de Nutriție “Sănătate te iubesc”, pasionată de gravidie și copii, abordează următoarele teme:
Nutriția deșteaptă în sarcină / Nutriția în alăptare / Alcoolul și fumatul în sarcină / Dulciurile de casă / Riscul copiilor grăsuți / Mituri legate de greutatea în sarcină
Antrenor personal, Instructor de Fitness și Formator în cadrul școlii Move On Fitness. Absolvent al Școlii Naționale de Antrenori și al Facultății de Limbi și Literaturi Străine în cadrul Universității București. Pasionat de Antrenamentul de Anduranță și creator al cursului "Cycling and Pregnancy" abordează următoarele teme:
Sportul în sarcină / Este femeia însărcinată “condamnată “ la o pauză de 9 luni de la viața normală? / Limitările unei vieți active în timpul sarcinii / Program de antrenament pentru femei însărcinate
Director marketing și Comunicare Chicco România. Promotor al conceptului de co-sleeping și al siguranței copilului în mașină. Coordonator Școala Părinților Chicco. Formator de profesie, clarifică următoarele subiecte:
Comportamentul mamei și al copilului în timpul somnului / Este bine să dormi cu bebelușul / Va refuza să doarmă singur atunci când va crește / Cum mă pot odihni și supraveghea copilul în același timp / Mituri despre co-sleeping