Cum gestionam durerile articulare

Cum gestionam durerile articulare

dureri, articulare,

Cum gestionam durerile articulare

In acest episod vei afla cum poti gestiona durerile articulare cu Genacol.

Fii in forma toata viata!
Urmareste acest episod pentru a sti ce sa faci pentru a-ti pastra vitalitatea sau pentru a scapa in mod natural de durerile de oase si de muschi ce apar dupa prima tinerete.

Te-ar mai putea interesa si

- tags: durerile articulare, Genacol, artroza, oase, colagenul, Doctor MiT, -

Transcript

Bine ati venit la Doctor MiT!

Sunt doctor Bogdan Ivanescu si mi-am propus sa caut adevarul din spatele miturilor ce spun ca fumatorii sunt, de fapt, dependenti sau ca nu exista leac pentru artroza!

Legat de aceasta din urma, te-as intreba: stii ca ai peste 85% sanse sau, mai bine zis, de nesanse, sa faci artroza cand vei avea 60 de ani? Daca ai stii cat de neplacute sunt durerile din aceasta boala, ai face ceva ca sa scapi de ele?

Daca raspunsul tau este cel pe care il banuiesc si anume ca vrei sa poti tine pasul cu copilul tau fie ca va plimbati fie ca bateti mingea, atunci urmareste-ma pentru ca am o solutie pentru tine!

Pentru ca atunci cand vorbim de mobilitate de fapt vorbim despre sistemul osos, si mai ales despre articulatii, ar fi important de inteles ca modificarile care ne provoaca durerea sunt izvorate din lipsa anumitor substante importante ce ar trebui sa se gaseasca din belsug la nivelul articulatiei.

Aceasta inseamna, pe scurt ca durerea este:

1. cauza (cu diacritic) sau 2. efect

Evident, durerea este EFECTUL modificarii patologice.

Atunci ce ar fi firesc sa tratam:

1. cauza sau 2. efectul

Este o intrebare retorica - evident trebuie sa tratam cauza pentru a face ca efectul sa nu apara sau, macar, sa dispara.

Dar, care ar fi cea mai buna conduita de gestionare a modificarilor osoase pot duce la durere?

  1. (cea) profilactica
  2. terapia curativa
  3. terapia paliativa sau
  4. (e buna) oricare (atata vreme cat exista)

De vreme ce am prefera sa nu ne infectam cu vreun virus ca apoi sa ne tratam, asa si aici. PUTEM sa facem ceva inainte ca modificarile sa apara.

Care anume structuri din articulatii sunt afectate de modificarile patologice si implicit participa la generarea durerii?

  1. suprafetele articulare
  2. tendoanele si bursele
  3. ligamentele sau
  4. toate (acestea pot deveni sursa durerii)

Putem ajunge sa acuzam oricare dintre aceste structuri pentru artralgii!

Vorbim despre mai multe tipuri de structuri la care putem adauga linistiti si muschii. Ca sa prevenim si sa gestionam aparitia durerii, ar trebui sa ne adresam unui element comun fiecareia. Care ar fi acesta?

  1. glucozamina
  2. colagenul
  3. tesutul conjunctiv sau
  4. miofibrila

Liantul vital din organismul nostru si prin urmare comun atat muschilor, ligamentelor, tendoanelor, burselor cat si suprafetelor articulare este colagenul.

Va imaginati ce poate insemna diminuarea cantitatii de colagen disponibila acestor structuri, nu-i asa?

  1. osteoporoza
  2. bursite si artroza
  3. artralgii si mialgii sau
  4. toate (acestea vin toate la pachet)

Degradarea structurii osoase duce la osteoporoza, alunecarea ineficienta a componentelor in miscare duce la inflamatia burselor si la artroza, in timp toate acestea exprimandu-se prin dureri articulare si musculare.

Legatura dintre colagen si artrita

Atunci, care ar fi solutia accesibila pentru pastrarea nivelului optim de colagen?

  1. impiedicarea pierderii (acestuia)
  2. suplimentarea cantitatii (de colagen ce ajunge la nivelul sistemului osos si a muschilor)
  3. ambele sunt solutii viabile sau
  4. (trebuie sa cautam o) alta (varianta)

Nu cunosc inca nici un produs sau terapie care sa impiedice pierderea colagenului asa ca cea mai eficienta solutie dintre acestea ramane suplimentarea constanta a organismului cu colagen.

Daca stim ca in compozitia organismului nostru se regasesc 28 de tipuri de colagen, care ar fi cele mai importante forme ale acestea?

  1. (colagenul de tip) 1 si 2
  2. (de tip) 3 si 4
  3. (colagenul de) tip 5 sau
  4. toate (aceste tipuri de colagen acopera impreuna peste 90% dintre cele existente in corpul nostru)

Tipurile 1, 2, 3, 4 si 5 sunt cele mai regasite forme de colagen dintre care colagenul de tip 1 si 2 este extraordinar de importante pentru structura oaselor si articulatiilor, tipul 3 si 4 intra in compozitia organelor interne si a vaselor de sange iar colagenul de tip 5 se gaseste in majoritatea tesuturilor conjunctive si in placenta.

Genacol si importanta colagenului pentru durerile articulare

Administrarea unui compus care sa cuprinda, de ce nu, toate aceste forme de colagen ar reprezenta un mare pas inainte in prevenirea aparitiei durerilor asociate cu varsta a treia. De aceea este important ca aceasta suplimentare sa devina un obicei inca de la varsta activa si nu are rost sa insist de ce.

Dar ce sa facem daca la momentul vizionarii acestui episod deja ai dureri articulare, si asta de cativa ani?

Nici o problema pentru ca studiile au aratat ca administrarea zilnica de colagen timp de 6 luni la pacientii cu dureri articulare a dus la scaderea durerii cu:

  1. 1%
  2. 5%
  3. 10% sau cu pana la
  4. 20% a scorului VAS, un criteriu stiintific de masurare a durerii.

O scadere de 20% a durerii fara a fi nevoie de bisturiu este un rezultat pe care cu siguranta l-ati aprecia daca ati suferi de durerile atat de comune unei varste avansate!

Colagenul hidrolizat din Genacol - solutia pentru artrita

Iar cantitatea de produs administrat zilnic care duce la asemenea rezultate, asa cum indica studiile, este de 1,200 de mg de colagen hidrolizat.

Pe scurt, daca vrei sa tratezi durerile articulare cauta un produs care sa aiba cele 5 tipuri de colagen hidrolizat, in concentratia eficienta de 1,200 de mg alaturi de care, pentru un efect optim, sa se gaseasca un antioxidant natural puternic precum vitamina C! Doctor MIT recomanda Genacol.

Curios sa afli despre terapii inovatoare? Atunci scrie-ne pe pagina de Facebook a emisiunii sau acceseaza doctormit.ro.
Intreaba si cerceteaza! si nu pierde Doctor MIT!

O emisiune oferita de Stem SURE si suplimenul natural Genacol.

Doctor MiT

Doctorul Bogdan Ivanescu este co-fondator al bancii de tesuturi umane StemSure (2009), fiind implicat in primul transplant de celule hematopoietice din Romania. Totodata este creatorul platformei medicale Doctor MiT (2013), asumandu-si astfel rolul de a valida sau de a desconspira miturile medicale in care am ajuns sa credem si gazda documentarului romanesc de biotehnologie Biocod realizat de catre DIGI World. Este promotor al celor mai noi tehnologii medicale aparute la nivel mondial precum Rigenera si un fervent sustinator al cauzei ce promoveaza masurile ecologice pentru limitarea efectelor incalzirii globale. In acest sens compania pe care a fondat-o planteaza cate un copac pentru fiecare copil pentru care parintii aleg sa recolteze celule primordiale la nastere. Este membru al echipei studiului clinic ce implementeaza in Romania transplantul cu celule recoltate la nastere pentru tratarea autismului la copii.

Hemoroizii, constipatie, Ciocolax Rapid,
Anterior
Hemoroizii sunt provocati de constipatie?
Vezica biliara, bila, pietre,
Urmator
Se pot scoate pietrele de la vezica biliara?
Hemoroizii, constipatie, Ciocolax Rapid,
Anterior
Hemoroizii sunt provocati de constipatie?
Vezica biliara, bila, pietre,
Urmator
Se pot scoate pietrele de la vezica biliara?

Intreaba-ma!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*  *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Avatar for .Baciu Marian
    .Baciu Marian
    24/10/2020 at 12:42 am — Răspunde

    As dori să întreb; Am 53 de ani, jumatate din genunchiul meu, cartilajul mi-e distrus,ar exista vreo soluție înafara de proteză? vă mulțumesc.


Back
SHARE

Cum gestionam durerile articulare